Ciuperci cu carnaciori la cuptor

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 21 Ian 2010 | 5266 vizualizari

 

lansez o provocare bucatarasilor !!! reteta este perfectibila si necesita imbunatatiri . voi cum ati prepara-o ?!!!

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci champignon
  • 12 carnaciori de bere
  • 150 gr branza burduf
  • 100 cas mozzarella
  • 50 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • 2 rosii
  • i ardei verde
  • patrunjel frunze
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu carnaciori la cuptor:

  1. ciupercile se spala, se sareaza si se pipareaza .
  2. in fiecare palarie se pune putina branza de burduf [ atat cat sa faca priza cu carnaciorul ] , carnaciorul de bere crestat   in patru in varf cu o bucatica de mozzarella .
  3. se pun intr-o tava teflonata , se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor  20 min , temperatura ridicata .
  4. serviti preparatul pe un platou decorat cu rosii , ardei si frunze de patrunjel .

TIPS-URI

1

ar merge si cu mujdei !!!

2

de ce s-au inegrit ciupercile ? lamaia le-ar face prea elastice ?

3

alegeti ciuperci cu palaria mai mare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu carnaciori la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

mihaelar63 1

22.01.2010, 21:03

au fost foarte apreciate , usoare si gustoase , se pare ca am facut prea putine

madi_marin 1

22.01.2010, 22:45

super bine arata

mihaelar63 1

22.01.2010, 22:50

multumesc .
ce frumoasa poza ti-ai pus , cesa zic tinerete , vara , flori ....:

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu pui si cus-cus