Ciuperci cu carnaciori la cuptor

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 21 Ian 2010 | 2949 vizualizari

 

lansez o provocare bucatarasilor !!! reteta este perfectibila si necesita imbunatatiri . voi cum ati prepara-o ?!!!

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci champignon
  • 12 carnaciori de bere
  • 150 gr branza burduf
  • 100 cas mozzarella
  • 50 ml ulei masline
  • sare
  • piper
  • 2 rosii
  • i ardei verde
  • patrunjel frunze
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu carnaciori la cuptor:

  1. ciupercile se spala, se sareaza si se pipareaza .
  2. in fiecare palarie se pune putina branza de burduf [ atat cat sa faca priza cu carnaciorul ] , carnaciorul de bere crestat   in patru in varf cu o bucatica de mozzarella .
  3. se pun intr-o tava teflonata , se stropesc cu ulei de masline si se dau la cuptor  20 min , temperatura ridicata .
  4. serviti preparatul pe un platou decorat cu rosii , ardei si frunze de patrunjel .
 

TIPS-URI

1

ar merge si cu mujdei !!!

2

de ce s-au inegrit ciupercile ? lamaia le-ar face prea elastice ?

3

alegeti ciuperci cu palaria mai mare .

RETETA IN IMAGINI

Ciuperci cu carnaciori la cuptor-0
Ciuperci cu carnaciori la cuptor-1
Ciuperci cu carnaciori la cuptor-2
Ciuperci cu carnaciori la cuptor-3
Ciuperci cu carnaciori la cuptor-4

COMENTARII (6)

mihaelar63

mihaelar63 1

22.01.2010, 21:03

au fost foarte apreciate , usoare si gustoase , se pare ca am facut prea putine

madi_marin

madi_marin 1

22.01.2010, 22:45

super bine arata

mihaelar63

mihaelar63 1

22.01.2010, 22:50

multumesc .
ce frumoasa poza ti-ai pus , cesa zic tinerete , vara , flori ....:

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!