Ciuperci cu pasta de carnati

de Bya Ralu in Porc, 2 Apr 2016 | 418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100-150 g de ciuperci felii
  • 1 bucata de pasta de carnati de porc
  • ulei de masline
  • 1-2 catei de usturoi
  • 2 linguri de smantana
  • apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu pasta de carnati:

Pasta de carnati se pune in tigaie cu ulei de masline si usturoiul lasat intreg,se lasa putin sa se "prajeasca",se faramiteaza,se acopera cu apa,lasand la foc potrivit sa fiarba.

Cand apa a scazut se pun ciuperciile,se condimenteaza,se pune putin ulei de masline,iar dupa cateva minute punem apa cat sa acopere si lasam la fiert.

Dupa circa 10 minute se pune smantana subtiata cu apa,si se lasa pe foc pana cand sosul scade.

Se serveste cald

 

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciuperci cu pasta de carnati 436521
retete culinare - Ciuperci cu pasta de carnati 436522
retete culinare - Ciuperci cu pasta de carnati 436523
retete culinare - Ciuperci cu pasta de carnati 436524
retete culinare - Ciuperci cu pasta de carnati 436525
retete culinare - Ciuperci cu pasta de carnati 436526

COMENTARII (18)

Camelya 1

04.04.2016, 15:11

Bya Ralu 1

04.04.2016, 15:52

sebirizescu 1

05.04.2016, 15:17

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21