Ciuperci cu sos si legume

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2011 | 1662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de faina
  • putina nucsoara
  • 150 ml de apa
  • 1 1/2 lingurite de delikat
  • 2 cubulete de branza topita(la vache qui rit)
  • sare
  • piper
  • 100 gr margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci cu sos si legume:

Se curata si se spala legumele. Ardeii se taie marunt, ceapa si coditele de la ciuperci si se inabusa cu 50 gr de margarina, piper, sare si putina apa.

Intr-o cratita se topesc 25 gr de margarina, apoi adaugam faina si se amesteca bine cu telul. Se adauga apa si delikatul si lasam se formeze o crema. Se pune apoi nucsoara, branza topita si putina sare.

Se unge o tava si se aseaza palarioarele de ciuperci in care se pune putina margarina in fiecare si se da la cuptor pana se inmoaie,apoi adaugam legume si peste cate putin sos si se dau la cuptor ptr 15 minute.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Ciuperci cu sos si legume-0
Ciuperci cu sos si legume-1
Ciuperci cu sos si legume-2
Ciuperci cu sos si legume-3

COMENTARII (21)

elena1988 1

26.01.2011, 16:10

Ligia Bxl 1

27.01.2011, 00:20

elena mersi

Ligia Bxl 1

11.02.2011, 12:33

mirela multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04