Ciuperci de padure cu usturoi

de alinutzika in Mancaruri de post, 4 Aug 2011 | 3904 vizualizari

 

De 100 de ori mai bune decat ciupercile care se vand prin magazine.

 

INGREDIENTE

 
  • 500g ciuperci de padure (hribe) proaspete
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare, pier, usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci de padure cu usturoi:

Se curata bine hribele, se spala si se taie mai marunt.

Se pun la calit in tigaie antiaderenta, la foc slab, pentru aproximativ o jumatate de ora. Intre timp se condimenteaza cu sare si piper.

Se opreste focul si se adauga 3 catei de usturoi tocati marunt.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciuperci de padure cu usturoi 119062
retete culinare - Ciuperci de padure cu usturoi 119063
retete culinare - Ciuperci de padure cu usturoi 119064
retete culinare - Ciuperci de padure cu usturoi 119065
retete culinare - Ciuperci de padure cu usturoi 119183

COMENTARII (14)

Rux 1

05.08.2011, 23:58

Cand eram mica imi petreceam uneori vacantele la Valenii de munte intr-un sat aproape de padure si impreuna cu alti copii culegeam ciupercute si tare tare bune erau cand le faceam tocanita....de ceva ani incoace am tot auzit ca si ciupercile care sunt bune au suferit modificari genetice si se recomanda oamenilor sa nu le consume chiar daca sunt siguri ca le cunosc..si de aici si retinerea mea....pupici

alinutzika 1

06.08.2011, 23:56

te inteleg, RuxyRux...eu insa nu ma tem...Poate pana intr-o zi... ...Glumesc...chiar nu ma tem, pt ca le cunosc foarte bine si sunt luate direct din padure, deci nu prea cred ideea care ai auzit ca s-a lansat, privind vreo modificare genetica a lor...

Panacris 1

29.08.2013, 13:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55