Ciuperci gratinate

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 26 Mar 2013 | 1984 vizualizari

 

Un delicios aperitiv,simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 250 g ciuperci
  • 500 g cartofi
  • 3-4catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 100 g cascaval
  • 2 fire ceapa verde
  • 200 ml smantana
  • 3 linguri lapte
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci gratinate:

Punem cartofii la fiert in apa cu sare;

ciupercile feliate,le calim impreuna cu usturoiul tocat marunt iar la sfarsit condimentam cu sare si piper.

In tava unsa cu ulei punem jumatate din cantitatea de cartofi taiati cubulete apoi jumatate din cantitatea de ciuperci,urmeaza restul de cartofi si restul de ciuperci;

rasturnam deasupra smantana amestecata cu lapte apoi cascavalul ras;

lasam la cuptor pana se rumeneste iar cand scoatem tava,punem deasupra ceapa verde taiata marunt.

Se serveste calda!

 

TIPS-URI

1

aceste ciuperci se pot folosi si alaturi de o friptura drept garnitura

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciuperci gratinate 214306
retete culinare - Ciuperci gratinate 214311
retete culinare - Ciuperci gratinate 214313
retete culinare - Ciuperci gratinate 214315
retete culinare - Ciuperci gratinate 214316
retete culinare - Ciuperci gratinate 214317
retete culinare - Ciuperci gratinate 214318
retete culinare - Ciuperci gratinate 214319
retete culinare - Ciuperci gratinate 214320
retete culinare - Ciuperci gratinate 214321

COMENTARII (9)

Lau 1

26.03.2013, 21:13

MotanLaOale 1

26.03.2013, 21:14

Sim0na 1

27.03.2013, 11:43

tare bune sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25