Ciuperci in sos bechamel si tagliatelle cu sepia

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2013 | 1686 vizualizari

 

Pregatind pestele a trebuit sa fac si garnituri si au rezultat aceste.

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci maro proaspete
  • 2 linguri cu varf faina
  • 70g unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 150 ml lapte
  • 200ml apa
  • sare ,piper
  • 70 g cascaval mozzarella
  • 1/2 lingurita tabasco
  • 250g tagliatelle cu sepia
  • 20g unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri cu seminte de dovleac pisate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci in sos bechamel si tagliatelle cu sepia:

Ciupercile taiate se pun la calit in putin ulei deoarece acestea lasa zeama lor si se lasa acoperit la foc mic.Separat in alta craticioara se pune untul si uleiul la incins, se adauga faina, se se amesteca bine apoi se stinge cu apa si catre sfarsit se pune si laptele.

Se amesteca bine cu un tel ca sa nu faca cocoloase se pune sare,piper si tabasco apoi se pune peste ciuperci amestecand bine sa nu faca cocoloase dupa aceea se pune si cascavalul lasand sa se topeasca.

Optional se poate pune si vin.In alta oala am pus la fiert pastele si cand au fost gata le-am scurs de apa si le-am un jet de apa rece,peste ele am pus untul si uleiul apoi si samanta de dovleac maruntit,sare si piper

.Pot fi folosite ca si garnituri atat la peste cat si la o friptura la cuptor bine rumenita.

Pofta buna

 

RETETA IN IMAGINI

Ciuperci in sos bechamel si tagliatelle cu sepia-0
Ciuperci in sos bechamel si tagliatelle cu sepia-1

COMENTARII (11)

Rocsi

Rocsi 1

22.08.2013, 22:49

Bune

FlaviaD

FlaviaD 1

23.08.2013, 02:14

Foarte rafinat! Imi place

mihaelar63

mihaelar63 1

30.08.2013, 10:14

Alb- negru , intodeauna elegant

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!