Ciuperci in sos bechamel si tagliatelle cu sepia

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2013 | 4004 vizualizari

 

Pregatind pestele a trebuit sa fac si garnituri si au rezultat aceste.

 

INGREDIENTE

  • 300 g ciuperci maro proaspete
  • 2 linguri cu varf faina
  • 70g unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 150 ml lapte
  • 200ml apa
  • sare ,piper
  • 70 g cascaval mozzarella
  • 1/2 lingurita tabasco
  • 250g tagliatelle cu sepia
  • 20g unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri cu seminte de dovleac pisate
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci in sos bechamel si tagliatelle cu sepia:

Ciupercile taiate se pun la calit in putin ulei deoarece acestea lasa zeama lor si se lasa acoperit la foc mic.Separat in alta craticioara se pune untul si uleiul la incins, se adauga faina, se se amesteca bine apoi se stinge cu apa si catre sfarsit se pune si laptele.

Se amesteca bine cu un tel ca sa nu faca cocoloase se pune sare,piper si tabasco apoi se pune peste ciuperci amestecand bine sa nu faca cocoloase dupa aceea se pune si cascavalul lasand sa se topeasca.

Optional se poate pune si vin.In alta oala am pus la fiert pastele si cand au fost gata le-am scurs de apa si le-am un jet de apa rece,peste ele am pus untul si uleiul apoi si samanta de dovleac maruntit,sare si piper

.Pot fi folosite ca si garnituri atat la peste cat si la o friptura la cuptor bine rumenita.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci in sos bechamel si tagliatelle cu sepia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

22.08.2013, 22:49

Bune

FlaviaD 1

23.08.2013, 02:14

Foarte rafinat! Imi place

mihaelar63 1

30.08.2013, 10:14

Alb- negru , intodeauna elegant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada din foietaj umpluta cu ciuperci,spanac si carne