Ciuperci la cuptor cu piept de pui si cascaval

de Ghinnni in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2010 | 13994 vizualizari

 

Despre ciuperci s-a scris si se va mai scrie mult. La nivel mondial sunt peste un milion de specii de ciuperci. La noi in tara sunt mentionate aproximativ 8700 de specii de ciuperci.

Stiati ca:
...imparatul Claudius (41-54 IdC) compara gloria generalilor sai cu o mancare de ciuperci...ca o ironie a sortii...apetitul sau pentru ciuperci i-a fost fatal pentru ca...imparateasa Agrippina - sotia sa - l-a inlaturat de la putere prin otravire (otravire cu ciuperci sau cu ierburi !) in favoarea fiului sau, Nero.

Si acum sa ne tratam regeste...

Complexitate: redusa
Timp de preparare: sub 15 de minute
Numar portii: 2
Calorii: 360/portie

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci
  • 150 gr piept de pui; 
  • 150 gr cascaval; 
  • 50 ml de supa de pui;
  • 1 ceapa medie;
  •  piper. 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor cu piept de pui si cascaval:

...se curata si se spala ciupercile si se scot coditele...
...se caleste ceapa impreuna cu pieptul de pui fiert...se adauga supa de pui
...ciupercile se umplu cu aceasta compozitie...
...deasupra se adauga cascaval ras si piper dupa gust....

Se dau la cuptor pana se topeste cascavalul de deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor cu piept de pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

26.06.2010, 23:36

super bune cum de as sarit reteta astasuper bune 5 furuc

eleny2010 1

18.11.2010, 13:34

o idee buna . imi place cum arata reteta in poze . merita incerkta 5fur de la mine.

Bya Ralu 1

21.05.2012, 00:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval