Ciuperci la cuptor umplute cu codite

de Gherca Daniela in Mancaruri de legume, 1 Iul 2016 | 9601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci mai mari
  • 1 bucata de ardei rosu
  • 1 catel de usturoi
  • un buchetel patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • putin ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la cuptor umplute cu codite:

Pentru inceput spalam ciupercutele, le curatam de coaja si le scoatem coditele.

Intr-o tava asezam 10 ciuperci cu fata in jos si le dam la cuptor vreo 10 minute sau pana isi lasa sucul/apa, scurgem acest lichid cu grija sa nu ne ardem si intoarcem ciupercile cu fata in sus.

Intre timp ne ocupam de umplutura: tocam marunt cele 2 ciuperci lasate si coditele de la toate ciupercile, tocam marunt si ardeiul cu patrunjelul, punem si usturoiul si  pe urma condimentam dupa gust.

Cu aceasta compozitie umplem ciupercile, stropim cu putin ulei si dam din nou tava la cuptor pentru cca.20 minute.

Se servesc alaturi de o friptura, cu salata, sau chiar simple cu mujdei de usturoi!

Noi am servit alaturi de un pui pe sticla la cuptor si o salata de varza.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la cuptor umplute cu codite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (12)

Satisfyyourcravings 1

01.07.2016, 14:11

Sigur sunt bune!

Rocsi 1

01.07.2016, 23:21

Alor mei le plac ciupercile umplute

elucubratiiculinare 1

03.07.2016, 15:38

ce-mi plac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume