Ciuperci marinate

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2011 | 9651 vizualizari

 

Va prezint o retea inspirata de Explora Cuisine, usor adaptata dupa gusturile mele,,, Ce va pot spune e doar ca .... merita! Din plin!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci (la alegere)
  • 5 bucati mari de ceapa
  • 1 capatana de usturoi - pisat (sau in functie de gust)
  • 200 ml ulei de masline 
  • un ardei iute - rosu
  • 150 ml otet      
  • cateva fire de patrunjel proaspat
  • condimente dupa gust: piper, sare, oregano, tarhon si rozmarin
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci marinate:

Ciupercile, curatate si spalate, le-am pus la fiert, in apa cu sare, pentru aproximativ 15 minute. Le-am lasat sa se raceasca putin, le-am scurs de apa si le-am pus intr-un vas impreuna cu toate celelalte ingrediente, avand grija sa se intrepatrunda uniform. Acoperim etans vasul si il punem la rece pentru cel putin 24 de ore inainte de a fi consumate.

Le puteti combina cu orice doriti sau le puteti consuma ca atare. Sunt gustoase oricum!

Sa aveti pofta!

 

TIPS-URI

1

la servire am folosit marar proaspat tocat

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci marinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon cu telemea si marar