Ciuperci sote

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2009 | 7099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 100g unt
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • Delikat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci sote:

-Ciupercile se curata si se taie in patru...

 -...intr-o oala se pune apa la fiert si se oparesc cateva minute ciupercile.
-Se lasa la scurs.
-Punem untul pe foc sa se topeasca si calim ceapa tocata marunt.Adaugam si ciupercile si amestecam din cand in cand ca sa nu se prinda.Lasam pe foc pana se inmoaie.

-Spre final,adaugam Delikat,sare , piper si patrunjel verde tocat.

 

COMENTARII (2)

elena1988 1

24.02.2011, 09:37

Marina 1

12.12.2012, 18:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S