Ciuperci umplute

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2010 | 3259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci champinioane,
  • o ceapa potrivita,
  • un ou,
  • patrunjel verde tocat,
  • sare,
  • piper,
  • mozzarela
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile de pielita si se scot coditele.Se spala si se lasa sa se scurga de apa.Ceapa se toaca fin si se pune la prajit cu 3 linguri ulei de masline,se adauga coditele si 4 palarioare tocate marunt,se pune sare si piper.Se lasa pe foc pana scade apa pe care au lasat-o ciupercile si se opreste din fiert.Dupa ce se raceste se adauga un ou si patrunjel verde tocat marunt.Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile si se pune deasupra o felie subtire de mozarela.Le-am servit cu orez ghiveci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

nadina73 1

17.11.2010, 16:23

vreauuuuuuuuuuuuuuusa inteleg ca sant pt mine nurocsi oricum nu papasuper 5f

RuxyRux 1

17.11.2010, 18:44

Ce bunute sunt...arata bine...imbietor

vanilla 1

19.11.2010, 14:45

si mie imi plac ciupercile indiferent cum sunt!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute si bruschetti