Ciuperci umplute

de LUK in Mancaruri de legume, 9 Iun 2011 | 3479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30gr-40gr cascaval ras
  • 2 feliute de muschi file afumat
  • o lingura de smantana
  • o crenguta mica de marar
  • 5-6 ciuperci champignon
  • sare dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

  Curatati ciupercile de codite si de pielita.Taiati muschiul file bucatele mici.Puneti intr-un bol cascavalul ras,muschiul cubulete,smantana,mararul tocat marunt,sare dupa gust si omogenizati.Cu aceasta compozitie umpleti fiecare ciupercuta.

Puneti le apoi pe un platou termorezistent si dati la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 10min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mena29 1

09.06.2011, 22:29

MotanLaOale 1

10.06.2011, 09:51

bune bune

LUK 1

10.06.2011, 18:14

Multumesc fetelor,Vladimir

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute gratinate