Ciuperci umplute (3)

de lilik in Vita, 15 Sep 2012 | 1777 vizualizari

 

Imi plac tare mult ciupercile...

 

INGREDIENTE

  • 350 gr carne tocata de vita
  • 2 felii de paine
  • 1 ou
  • 3 linguri de parmezan ras
  • sare,piper
  • patrunjel verde
  • praf de usturoi
  • 10 ciuperci champignon cu palarie mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute (3):

Luam coditele la ciuperci si stergem palariile cu un prosop.

Carnea o amestecam cu painea inmuiata in lapte(stoarsa si data pe razatoare),oul,parmezan ras,sare,piper si usturoi dupa gust si patrunjel verde tocat.

Luam din compozitie cu mana umeda si umplem palariile ciupercilor.

Punem ciupercile in tava cu hartie de copt si dam la cuptorul incins la 180° timp de 30-40 de minute(eu zic sa controlati si va orientati cam cat trebuie lasate).

Le servim calde...

 

TIPS-URI

1

Va sfatuiesc sa umeziti mana in vin alb cand umpleti ciupercile,da un gust mai bun.

RETETA IN IMAGINI

Ciuperci umplute (3)-0
Ciuperci umplute (3)-1

COMENTARII (27)

adry88 1

16.09.2012, 14:43

Rux 1

16.09.2012, 21:31

Excelente ciupercutele umplute!

lilik 1

18.09.2012, 20:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04