Ciuperci umplute

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2012 | 5018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 3 cepe verzi
  • marar verde
  • 8 felii muschi file
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 2 linguri unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile le spalam si le lasam pe un prosopel curat sa se scurga apa. Scoatem coditele si le taiem bucatele. Ceapa verde o spalam, partea alba o tocam marunt iar cozile le facem rondele.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Punem ceapa la inabusit, apoi adaugam coditele de la ciuperci taiate. Lasam tot acest amestec sa scada putin. La sfarsit condimentam cu sare si piper dupa gust. Tragem tigaia de pe foc si lasam 5 minute la racorit.

Muschiuletul il taiem cubulete. Mararul il spalam si il tocam marunt. In compozitia cu ceapa incorporam muschiul, mararul, apoi cele doua oua si amestecam bine. Ungem o tava cu putin ulei si punem hartie de copt. Asezam ciupercile in tava, apoi cu o lingurita luam din compozitie si le umplem. Nu le umplem cu varf, deoarece ele scad si va iesi compozitia in afara. Deasupra fiecarei ciupercute punem cate o bucatica mica de unt, dar si intre ele.

Bagam tava in cuptorul incins pentru 40-50 de minute. Cand sunt gata, le scoatem putin la racorit, apoi servim.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Miha 1

23.06.2012, 11:13

Ce punem deasupra ciupercilor din tava? Unt si...?

Cris2711 1

23.06.2012, 11:18

io vreau cu parmezan

Rocsi 1

23.06.2012, 19:54

Ma scuzati doamna Mihaeasupra fiecarei ciupercute punem cate o bucatica mica de unt, dar si intre ele...modifici tu putin??Multumesc
-Ok fac cu parmezan pentru tine Cris!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carne si branzeturi