Ciuperci umplute

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2012 | 17295 vizualizari

 

O reteta de Ciuperci umplute pregatita la vase Zepter

 

INGREDIENTE

8 ciuperci mari
1 ceapa mica
½ morcov mic
1 felie mica de telina
½ ardei gras rosu
1 legatura patrunjel
2 linguri de ulei
2 linguri cascaval ras
sare, piper dupa gust

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se toaca marunt coditele de la ciuperci,ceapa, ardeiul gras, jumatate legatura de patunjel, se rad morcovul si telina.

Vasul Zepter de 1,8 l se pune pe sursa de caldura la foc mediu. Cand acul indicator de la termocontrol ajunge la jumatatea zonei galbene, se pune uleiul, se adauga legumele, se amesteca bine, se pune capacul si se opreste focul. Dupa 5 minute se ridica de pe vas capacul, se potriveste de sare si se adauga piper dupa gust. Se umplu palariile ciupercilor cu compozitia.

Vasul de 2,7 l se pune pe sursa de caldura la foc mediu. Cand acul indicator de la termocontrol ajunge la sfarsitul zonei galbene, se pun ciupercile in vas. Se acopera cu capacul. Cand acul indicator ajunge la jumatatea zonei verzi, se opreste focul. Ciupercile sunt gata cand acul se intoarce la sfarsitul zonei galbene.

Se scot din vas, in zeama lasata de ciuperci si se pun cascavalul, putina sare, piper si apoi se amesteca pana se topeste cascavalul (focul este oprit).

Cand se servesc, pe fiecare ciuperca se pune sos si patrunjel fin tocat.

 

COMENTARII (33)

Aurelia 07_07

Aurelia 07_07 1

03.05.2013, 08:24

babi5

babi5 1

06.06.2013, 12:57

priceputa

priceputa 1

30.06.2013, 21:42

Super retetaaaaaaaaaaa !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!