Ciuperci umplute

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2012 | 20766 vizualizari

 

O reteta de Ciuperci umplute pregatita la vase Zepter

 

INGREDIENTE

8 ciuperci mari
1 ceapa mica
½ morcov mic
1 felie mica de telina
½ ardei gras rosu
1 legatura patrunjel
2 linguri de ulei
2 linguri cascaval ras
sare, piper dupa gust

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se toaca marunt coditele de la ciuperci,ceapa, ardeiul gras, jumatate legatura de patunjel, se rad morcovul si telina.

Vasul Zepter de 1,8 l se pune pe sursa de caldura la foc mediu. Cand acul indicator de la termocontrol ajunge la jumatatea zonei galbene, se pune uleiul, se adauga legumele, se amesteca bine, se pune capacul si se opreste focul. Dupa 5 minute se ridica de pe vas capacul, se potriveste de sare si se adauga piper dupa gust. Se umplu palariile ciupercilor cu compozitia.

Vasul de 2,7 l se pune pe sursa de caldura la foc mediu. Cand acul indicator de la termocontrol ajunge la sfarsitul zonei galbene, se pun ciupercile in vas. Se acopera cu capacul. Cand acul indicator ajunge la jumatatea zonei verzi, se opreste focul. Ciupercile sunt gata cand acul se intoarce la sfarsitul zonei galbene.

Se scot din vas, in zeama lasata de ciuperci si se pun cascavalul, putina sare, piper si apoi se amesteca pana se topeste cascavalul (focul este oprit).

Cand se servesc, pe fiecare ciuperca se pune sos si patrunjel fin tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute acoperite de bacon