Ciuperci umplute

de Tuxedo in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2013 | 5153 vizualizari

 

Ciupercile umplute sunt printre preferatele mele, le fac oricand si oricum, sunt un aperitiv satios, delicios si poate fi mereu la indemana, cu ce aveti prin frigider. Eu le-am facut asa:

 

INGREDIENTE

  • 5 ciuperci mari sau aprox. 500 gr ciuperci champignon
  • 1 rosie mare coapta
  • 150 gr telemea sau mozzarella
  • 2 linguri smantana
  • oregano dupa gust
  • marar verde
  • sare si piper
  • ceapa (optional)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Spalam ciupercile si le scoatem cozile.

Tocam rosia  si piciorusele ciupercilor marunt si le  amestecam cu un praf de sare si cu cele 2 linguri de smantana. Asezonam cu piper dupa gust.

Umplem ciupercile cu acest amestec peste care radem branza sau mozzarella apoi le coacem in cuptorul preincalzit la 180 ºC pana se rumenesc frumos.

Cand sunt gata, presaram deasupra oregano si marar verde! Sunt o nebunie!.

Daca va place cu ceapa, puteti cali o ceapa mica si o amestecati cu rosia si cu smantana!

Se pot folosi o sumedenie de umpluturi, sunca, masline, puteti pune si ou!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

_Alina_ 1

20.09.2013, 11:19

diaconta 1

20.09.2013, 11:26

Mai Gabrielo,ai facut ciuperci umplute fara ciuperci )) vezi ca acum se aduna carcotasii )
Mie tare-mi plac

Tuxedo 1

21.09.2013, 14:38

hahaha, am vazut! lasa ca modific sunt cu capul in nori ca de obicei!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute