Ciuperci umplute

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2013 | 20090 vizualizari

 

Un aperitiv gustos!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champignon (aprox. 10 buc)
  • 200 gr kaizer
  • 2 cepe mari
  • frunze patrunjel
  • 200 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile se curata de pielite

Kaizerul si ceapa se taie marunt

Cascavalul se da pe razatoarea mare

Patrunjelul se taie marunt

Intr-o tigaie se pune ceapa, kaizerul si coditele de la ciuperci taiate marunt, se calesc la foc mediu pt 10 minute, asezonandu-se cu sare si piper

Intr-o tava de yena se aseaza ciupercile, se umplu cu compozitia obtinuta anterior

Deasupra se pune cascavalul ras si se da la cuptor pt 30-35 minute

Se servesc calde, decorandu-se cu patrunjel tocat

TIPS-URI

1

in umplutura se pot pune si rosii tocate marunt

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv multicolor