Ciuperci umplute

de PapaVio in Porc, 24 Feb 2014 | 1200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci albe,500g
  • carne tocata de porc(cantitatea difera in functie de marimea ciupercilor)
  • un ou
  • sare,piper
  • marar tocat
  • smantana,300g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Spalam si curatam ciupercile apoi rupem coditele si le. tocam marunt. Intr-un vas punem carnea tocata,spargem un ou,adaugam coditele tocate,mararul,sarea,piperul si amestecam bine. Umplem ciupercile si le punem intr-un vas uns cu unt si le dam la cuptor pt cca.15 min.

Cand sunt gata le scoatem si turnam smantana amestecata cu putin marar.

Gata!

 

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

24.02.2014, 23:39

Place !!!

_Alina_ 1

25.02.2014, 10:27

Rocsi 1

25.02.2014, 14:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D