Ciuperci umplute

de Irina in Mancaruri de post, 23 Mar 2014 | 14193 vizualizari

 

Am spus de cate ori mi s-a ivit ocazia ca as inlocui carnea cu ciupercile fara probleme. Iata o reteta de ciuperci umplute, potrivita pentru perioada postului. O farfurie plina de culori, vitamine si arome!

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci champignon
  • 2 fire de usturoi verde
  • 2 fire de ceapa verde
  • cateva fasii de ardei gras rosu
  • marar
  • patrunjel
  • 2-3 frunze de busuioc proaspat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile curatate si spalate bine le-am asezat intr-o tava gen Tefal (antiaderenta).

Am oprit doua ciuperci mai mari si le-am tocat cubulete.

La fel am procedat si cu ardeiul gras.

Ceapa si usturoiul le-am curatat si le-am taiat marunt, iar mararul, patrunjelul si busuiocul le-am tocat fin.

Intr-o tigaie am pus la calit, cu o lingura de ulei ciupercile tocate, ardeiul, ceapa si usturoiul. Am condimentat cu sare si piper si am amestecat.

Am umplut fiecare ciuperca cu cate o lingura de umplutura si am pus tava in cuptorul incins, pentru 15 minute.

La final, am scos ciupercile pe un platou si am presarat verdeata tocata fin peste ele. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

anca36 1

06.03.2015, 08:20

super bune am si eu o reteta dar umplute cu brinza tofu si marar.

monik80 1

09.03.2015, 09:23

bune bune!!!

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 16:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mâncare de ștevie cu orez