Ciuperci umplute cu branza feta

de Oana in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2013 | 3327 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 ciuperci champignion mari
  • 2 fire de ceapa verde
  • 50 g cascaval ras
  • 2 linguri pesmet
  • o lingura marar proaspat tocat
  • 100 g branza feta sfaramata
  • un catel de usturoi
  • sare
  • piper
  • un praf de chilli
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu branza feta:

Se scot coditele de la ciuperci, se curata, se spala si se pun intr-o tava, pe hartie de copt, cu palaria in jos. Se pune tava la cuptor pana se inmoaie putin ciupercile si isi lasa zeama.

Intre timp se taie coditele cubulete. Intr-o tigaie s epune o lingura cu ulei si se pun coditele sa se inmoaie putin. Se edauga ceapa verde si usturoiul taiate rondele fine si se calesc putin. Se opreste focul si se lasa putin la racit. Se adauga pesmetul, mararul si cascavalul. Se amesteca si se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si chilli proaspat rasnit.

Se scoate tava cu ciuperci din cuptor, se intorc cu palaria in sus, se umplu cu branza feta si deasupra se adauga din compozitia cu codite de ciuperci, presand bine cu mana. 

Se pune tava in cuptor 15 minute, pana se rumenesc ciupercile deasupra.

Sunt delicioase atat calde, cat si reci!

 

RETETA IN IMAGINI

Ciuperci umplute cu branza feta-0
Ciuperci umplute cu branza feta-1
Ciuperci umplute cu branza feta-2
Ciuperci umplute cu branza feta-3
Ciuperci umplute cu branza feta-4
Ciuperci umplute cu branza feta-5

COMENTARII (9)

sebirizescu

sebirizescu 1

17.02.2013, 23:19

bun

Teo

Teo 1

17.02.2013, 23:53

mie imi plac! si vad ca toata lumea se ingramadeste la dulciuri, de pARCA AR FI PRIMUL fel de mancare!

Panacris

Panacris 1

02.03.2013, 10:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!