Ciuperci umplute cu carne

de Panacris in Mancaruri cu carne, 17 Dec 2012 | 2357 vizualizari

 

O alta varianta delicioasa de ciuperci umplute! Corina241 si wetr3e, multumesc ptr inspiratie!>:D<

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 600 g,
  • carne tocata 500 g,
  • ceapa rosie 2 bucati,
  • ulei de palmier,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • cimbru uscat,
  • bulion 400 ml,
  • cascaval Delaco cca. 50 g.
  • vin alb demiesc 250 ml.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne:

Ciupercile se curata, se pun intr-o tava termorezistenta, pe un strat de bulion Panacris, se asezoneaza de sare, piper, ierburi provensale. Intre timp se curata ceapa, se toaca marunt, se pune la calit cu ulei si putina apa, apoi se adauga coditele de ciuperci tocate marunt si carnea tocata, lasandu-se la calit, cca. 15 minute la foc mediu, neacoperit. Se umplu ciupercile cu amestecul de carne, se acopera cu bucati de cascaval, se completeaza cu vin, si se da la cuptor ptr cca. 20 de minute la foc mediu, neacoperit.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciuperci umplute cu carne 194103
retete culinare - Ciuperci umplute cu carne 194104
retete culinare - Ciuperci umplute cu carne 194105
retete culinare - Ciuperci umplute cu carne 194107
retete culinare - Ciuperci umplute cu carne 194109
retete culinare - Ciuperci umplute cu carne 194112
retete culinare - Ciuperci umplute cu carne 194113
retete culinare - Ciuperci umplute cu carne 194114
retete culinare - Ciuperci umplute cu carne 194115
retete culinare - Ciuperci umplute cu carne 194116

COMENTARII (34)

mamaieelena 1

18.12.2012, 14:23

Lau 1

18.12.2012, 14:59

sebirizescu 1

25.01.2013, 13:56

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: