Ciuperci umplute cu carne

de simona72 in Vita, 1 Apr 2015 | 1468 vizualizari

 

Poate fac schimb cu Merisor:))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci champinion albe si brune
  • 500 gr carne de vitel
  • 1 ceapa rosie
  • 2 catei de usturoi
  • 1-2 linguri pasta de ardei copt
  • 4-5 felii de rosii uscate in ulei
  • 2-3 linguri ulei aromatizat din borcanul cu rosii uscate
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 felii cascaval
  • sare si piper proaspat macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne:

Se folosesc ciuperci cu palariile mari. Se curata ciupercile, li se indeparteaza coditele, se spala si se lasa cu "palaria" in jos sa se zvante de apa. 

Pentru umplutura: se toaca ceapa marunt si se caleste in 2-3 linguri ulei aromatizat din borcanul cu rosii deshidratate. Se adauga usturoiul tocat marunt si se mai caleste 1 minut. Se adauga carnea tocata, se caleste la foc mediu inspre mare, se amesteca mereu sa se desfaca carnea si se lasa pe foc pana carnea este calita si zeama de pe carne a scazut. Se adauga pasta de ardei copt, rosiile taiate marunt, patrunjelul tocat fin, sare si piper dupa gust. Se amesteca compozitia si se umplu "palariile" ciupercilor cu aceasta. Se pun ciupercile umplute intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc la cuptorul incins la 180 grade pentru 30 minute. Se pune peste ciuperci cate o bucatica de cascaval si se mai da tava la cuptor pentru inca 5 minute, atat cat sa se topeasca cascavalul. Se servesc calde sau reci, cu salate sau garnituri. Sa va fie de folos!!

 

TIPS-URI

1

din coditele ciupercilor am facut un pilaf de orez pe care l-am servit cu ciupercile umplute

RETETA IN IMAGINI

Ciuperci umplute cu carne-0
Ciuperci umplute cu carne-1
Ciuperci umplute cu carne-2
Ciuperci umplute cu carne-3
Ciuperci umplute cu carne-4
Ciuperci umplute cu carne-5
Ciuperci umplute cu carne-6
Ciuperci umplute cu carne-7
Ciuperci umplute cu carne-8

COMENTARII (27)

Panacris

Panacris 1

01.04.2015, 20:30

Geanina87

Geanina87 1

01.04.2015, 22:44

tare bun

Carmen_g

Carmen_g 1

02.04.2015, 12:42

iau si eu una daca mai ai...ca tare bune sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!