Ciuperci umplute cu carne de pui

de Silvia74 in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2013 | 17566 vizualizari

 

E duminica, si ca intotdeauna, duminica nu vreau sa stau prea mult in bucatarie... deja stau prea mult la serviciu... sunt bucatareasa la un supermarket... deci... intelegeti. Am facut ceva usor si delicios... ciuperci umplute cu carne de pui.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr-1 kg ciuperci champignon maricele ( cam 12-14 bucati )
  • 500 gr carne tocata de pui
  • 2 cepe potrivite
  • o rosie
  • partunjel
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce ( sau iute )
  • curry
  • 150-200 gr cascaval ( de la Delaco, bine-nteles )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne de pui:

Am curatat ciupercile si le-am lasat sa se usuce de apa. Am pus ceapa la calit pana s-a inmuiat, apoi carnea de pui am lasat-o pana a devenit albicioasa, apoi am adaugat si coditele ciupercilor taiate cubulete marunte si am lasat pe foc pana s-a evaporat apa de la ciuperci. Am adaugat condimentele, sare, piper, boia de ardei, curry, rosia tocata si ea cubulete, patrunjelul si am mai lasat-o pana s-a evaporat si sucul de la rosie.

Am umplut ciupercile cu compozitia rezultata, am uns o tava cu ulei, am pus ciupercile si am bagat-o la cuptor pentru 20 de minute.

Am scos tava si am pus pe fiecare ciuperca cate o gramajoara de cascaval Delaco ras in prealabil si am bagat tava din nou la cuptor pana s-a rumenit cascavalul.

Am lasat sa se raceasca putin si... hocus-pocus, au disparut ! Noroc ca am avut timp sa fotografiez produsul finit...

Simplu si usor de realizat. Rezultat de neuitat !

TIPS-URI

1

Tava poate fi tapetata si cu hartie de copt

2

Ingredientele din compozitie se pun dupa gustul fiecarei gospodine

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv mini tarte