Ciuperci umplute cu carne de pui

de Petrina MIH in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2015 | 810 vizualizari

 

Este o reteta usor de facut si foarte gustoasa! Pot fi servite ca aperitiv sau chiar si ca fel principal :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champinion
  • 400 g carne (eu am pus pulpe de pui dezosate)
  • 2 cepe
  • 2 rosii sau un pahar cu suc e rosii
  • 4-5 lg ulei
  • condimente ( sare, piper, curry, etc)
  • 250 g cascaval taiat feliute
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne de pui:

Spalam bine ciupercile, le indepartam codita cu grija si le uscam cu un prosop curat.

Taiem carnea cubulete mici sau o tocam, la fel si cozile ciupercilor.

Pentru umplutura vom cali ceapa in 4-5 linguri de ulei pana devine sticloasa, apoi adaugam carnea. Lasam pana ce carnea se albeste si adaugam apoi coditele ciupercilor, cand acestea au inceput sa lase apa, adaugam si rosiile sau sucul de rosii, condimentam si lasam pe foc pana ce scade toata zeama. 

Cand umplutura e gata o transferam intr-u bol si o lasam sa se racoreasca. Dupa ce s-a racit umplem bine fiecare palariuta de ciuprca si asezam intr-o tava in care am pus hartie de copt. Dam apoi la cuptor pentru 15-20 de minute la 180 grade. cand ciupercile au inceput sa se inmoaie scoatem si punem peste ele feliute de cascaval dupa care mai dam putin la cuptor ca sa se topeasca cascavalul. 

Le scoatem, le lasam 5 minute si apoi le putem servi.

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Ciuperci umplute cu carne de pui-0
Ciuperci umplute cu carne de pui-1
Ciuperci umplute cu carne de pui-2
Ciuperci umplute cu carne de pui-3
Ciuperci umplute cu carne de pui-4
Ciuperci umplute cu carne de pui-5
Ciuperci umplute cu carne de pui-6

COMENTARII (4)

Rocsi

Rocsi 1

01.12.2015, 20:45

miki_a

miki_a 1

02.12.2015, 12:59

Ce bine arata! Felicitari!

mihaelar63

mihaelar63 1

18.12.2015, 02:19

Placee

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!