Ciuperci umplute cu cascaval

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2013 | 20209 vizualizari

 

Simplu de facut, dar foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • 50 g cascaval Delaco
  • putin unt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu cascaval:

Ciupercile se curata, se scot coditele, se spala bine si se pun la scurs.

Palariile mari se pun intr-o tava.

Restul ciupercilor si coditele se pot folosi la alt preparat.

in fiecare palarie din tava se pune o bucatica de unt si se presara sare si piper.

Se introduc in cuptor 15-20 minute pana se inmoaie ciupercile.

Se scot, se pune cascaval ras in fiecare ciupercuta si se introduce din nou in cuptor pentru 15-20 minute pana se topeste cascavalul si se rumeneste putin.

Sunt foarte bune ca aperitiv!

Pofta Buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciuperci umplute cu cascaval 244864
retete culinare - Ciuperci umplute cu cascaval 244865
retete culinare - Ciuperci umplute cu cascaval 244866
retete culinare - Ciuperci umplute cu cascaval 244867
retete culinare - Ciuperci umplute cu cascaval 244868
retete culinare - Ciuperci umplute cu cascaval 244869
retete culinare - Ciuperci umplute cu cascaval 244870
retete culinare - Ciuperci umplute cu cascaval 244871
retete culinare - Ciuperci umplute cu cascaval 244872
retete culinare - Ciuperci umplute cu cascaval 244873

COMENTARII (53)

MotanLaOale 1

05.03.2014, 23:14

Alexandra Burz 1

05.03.2014, 23:22

tare bune

MotanLaOale 1

06.03.2014, 08:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D