Ciuperci umplute cu chiftelute

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2010 | 4942 vizualizari

 

din ciclul - nimic nu se pierde , totul se transforma -
am observat ca am preparat prea multe chiftelute si le-am dat o noua destinatie si infatisare !!!

 

INGREDIENTE

  • chiftelute
  • ciuperci champignion
  • branza de vaca cu smantana [ fagaras ]
  • 1 lingurita chimen
  • sare
  • piper
  •  unt
  • pt decor : ardei rosu si verdeata .
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu chiftelute:

Ciupercile se curata de codite si se sareaza .

Branza cu smantana se amesteca cu piper si chimen .

In fiecare ciuperca se pune unt cat un grauncior , o chifteluta increstata iar in mijlocul acesteia o jumatate de lingurita   cu pasta  de  branza .

Se decoreaza dupa inspiratie , se pun in tava teflonata . se stropesc cu putin ulei de masline si se dau 15min . la cuptor ptr. gratinare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu chiftelute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

lia maria 1

16.04.2010, 11:47

vin si eu 5 furculite

mihaelar63 1

16.04.2010, 13:06

va multumesc pentru aprecieri si furculite

Bunica 1

16.04.2010, 22:12

Bunica asteapta cosuletul " Scufitei " cu bunatati

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu ciuperci