Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker

de merisor in Pui, 20 Mai 2015 | 1172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 250 g piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 1 pastarnac
  • 1/2 radacina telina
  • 1 ardei gras, rosu
  • 1 capatana usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 150 gr cascaval Delaco
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Oregano
  • 2 linguri ulei
  • 25 gr unt
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker:

Mai intai pregatim ingredientele pentru umplutura, pe care le sotam rapid intr-o tigaie antiaderenta, pe aragaz.

Deci, curatam toate legumele, le spalam si le tocam cubulete.

Tocam cubulete si coditele de la ciuperci, dup ace le indepartam capetele.

Punem uleiul la incins si adaugam mai intai pieptul de pui, taiat cubulete, apoi, dupa 2-3 minute, adaugam si legumele.

Presaram peste ele putina sare, piper, cimbru si oregano, patrunjel verde si le amestecam de cateva ori apoi le ridicam de pe foc.

Nu le lasam sa se prepare definitiv, doar sa fie usor patrunse, pentru ca se vor prepara si impreuna cu ciupercile.

Curatam ciupercile de pelicula protectoare, le clatim bine sub jet de apa si le lasam sa se scurga bine.

Taiem untul in bucati mici pe care le asezam pe fundul vasului Slow cooker-ului.

Asezam si ciupercile, iar in interiorul lor punem catei de usturoi curatati si taiati rondele, apoi le umplem cu ingredientele din tigaie.

Le indesam cat de pine putem, iar ce ramane in tigaie, adaugam deasupra ciupercilor.

Mai adaugam si doua foi de dafin, acoperim vasul si conectam aparatul la sursa de current.

Setam modul hight pentru o ora si 30 de minute si plecam la treburile noastre.

Acesta este unul dintre avantajele Slow cookerului, ca putem sa ne vedem linistiti de alte treburi, in timp ce el prepara  linistit de mancarea noastra.

Dupa expirarea timpului, eu am mutat ciupercile intr-un vas termorezistent, am presarat deasupra patrunjel tocat si cascaval ras si am introdus vasul in cuptor pentru 5 minute la 200 de grade, pentru a se gratina ciupercile frumos.

Au iesit tare bune si aspectuoase!

 

 

TIPS-URI

1

Se pot servi ca atare sau ca garnitura la diverse fripturi.

2

Se poate adauga si ketchup la finalul prepararii, sau in timpul servirii.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker 381855
retete culinare - Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker 381856
retete culinare - Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker 381857
retete culinare - Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker 381858
retete culinare - Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker 381859
retete culinare - Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker 381860
retete culinare - Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker 381861
retete culinare - Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker 381862
retete culinare - Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker 381863
retete culinare - Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker 381864
retete culinare - Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker 381865
retete culinare - Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker 381866
retete culinare - Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker 381867
retete culinare - Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker 381868
retete culinare - Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker 381869
retete culinare - Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker 381870
retete culinare - Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker 381871
retete culinare - Ciuperci umplute cu legume si piept de pui - Slow cooker 381872

COMENTARII (35)

dantes 1

24.05.2015, 06:10

Foarte bune!

tarasmariana 1

25.05.2015, 05:28

Delicioase!

Panacris 1

08.09.2015, 20:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55