Ciuperci umplute cu nuca

de Bunica in Mancaruri de post, 19 Dec 2011 | 6071 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si foarte gustos.Nu dau cantitatile pentru ca fiecare poate face cat doreste.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon
  • miez de nuca
  • ulei 
  • sare 
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu nuca:

Ciupercile se spala, se scot piciorusele si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. 

In fiecare palariuta se pune o picatura de ulei, un praf de sare, piper si o bucata miez de nuca.

Tava se acopera cu staniol si se da la cuptor circa 20-25 minute. 

Se servesc reci sau calde dupa preferinta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

Cris2711 1

31.12.2011, 16:16

La multi ani Bunica

Bunica 1

06.01.2012, 17:50

Multa sanatate si sa ai parte numai de bine, cris!2711

Ramonica 1

14.01.2012, 23:41

interesanta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post