ciuperci umplute cu orez - de post

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 28 Feb 2010 | 11726 vizualizari

 

si aceasta reteta o puteti folosi ca atare de post sau ca garnitura , eu i-am pus sotului langa ciuperci un spate de curca bine rumenit la cuptor doar cu sare si piper [ vezi imaginea ]

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci
  • 100 grmini -ciuperci [pt. decor ]
  • 150gr orez cu spanac
  • 100 gr spanac
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei rosu mic
  • 100 ml ulei masline 
  • 6 rosii cherry pt decor
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciuperci umplute cu orez - de post:

  1. in 2 linguri de ulei se prajesc 1 min , ceapa si ardeiul , curatate , spalate si taiate cubulete .
  2. se pune orezulsi 1 cana de apa , sare .se mai complecteaza in timpul fierberii cu apa daca e nevoie .
  3. n-am fost incantata de culoarea spanacului uscat si am adaugat si spanac spalat si taiat fasiute si piper .
  4. ciupercile le-am curatat de codite , le-am spalat , sarat si le-am umplut cu orez .
  5. am pus ciupercile intr-o tava teflonata , le-am stropit cu ulei si le-am dat  la cuptor , pana  au devenit moi .
  6. am servit impreuna cu rosii natur si spanac scazut simplu si mini ciuperci din borcan .
Daca ti-a placut reteta noastra "ciuperci umplute cu orez - de post" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf colorat