Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2011 | 7090 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci mari(cele cumparate de mine chiar erau mariiiiiiii)
  • 2 bucatele piept de pui
  • 4 feliute gogosar
  • 2 felii de cascaval
  • 1 lingura unt + pentru uns tava
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar:

Spalam pieptul de pui.

Il batem putin cu ciocanul pentru snitele.

Il condimentam cu sare si piper,apoi il punem pe grill .

Il lasam cam 3-4 minute pe o parte si 3-4 minute pe cealalta parte.

Cand e gata il punem pe o farfurie si il lasam putin sa se racoreasca,nu foarte mult.

Ciupercile le spalam ,le decojim si le scoatem tulpina.

Ungem o tava ,nu foarte mare, cu putin unt.

Punem ciupercile in tava si le saram putin.

Taiem pieptul de pui bucatele.

Gogosarul il taiem cubulete mici.

il amestecam cu pieptul de pui.

Feliile de cascaval le taiem in 4 bucati fiecare.

Punem cate o bucatica de cascaval in fiecare ciuperca.

Peste punem umplutura cu pui.

Apoi taiem cate o bucatica de unt pe fiecare ciuperca,si deasupra iar o bucatica de cascaval.

Punem si tulpinile langa ciuperci si dam tava in cuptorul incins.

Il lasam la o temperatura potrivita cam 25-30 de minute.

Apoi le scoatem si servim.

Pofta buna!!!

Mama a zis ca sunt foarte,foarte bune,dar cica era bine daca puneam un ou in umplutura de pui ca se lega compozitia mai bine.Chiar nu mi-am dat seama pe moment de ou.Asadar daca vreti compozitia foarte bine sa fie legata,puneti un ou.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu piept de pui si gogosar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

jolygina 1

07.10.2011, 19:08

Dya Daniela Andrei 1

07.10.2011, 21:50

primesti musafiri la masa!?

Rocsi 1

07.10.2011, 23:15

luk,cris,eduard,susu joly multumesc
-am saturat si eu anamaria 2 persoane cu cate 2 ciuperci fiecare....la noi se mai gasesc asa mari..de cum le-am vazut am zis cumpar sa le fac umplute
-primesc dya

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ciuperci