Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Curatam si spalam ciupercile, coditele curatate se vor pastra intregi. Asezam palariile ciupercilor si coditele intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, saram, piperam dupa gust si stropim totul cu ulei.
Omogenizam branza razuita (maruntita) cu smantana, o lingurita boia si marar verde tocata marunt. Adaugam si ceapa verde taiata rondele si o jumatate de rosie taiata marunt.
Umplem palariile ciupercilor cu aceasta pasta, deasupra asezam feliute de rosii.
Punem tava in cuptorul incalzit pentru 25-30 minute (foc mediu).
Putem decora cu frunze de leustean sau patrunjel verde.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult