Ciuperci umplute pane

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2013 | 2200 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci
  • 200 g sunca presata
  • 150 g cascaval
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 lingura unt
  • 1/2 lingura ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pane:

Ciupercile le curatam si le spalam, coditele ciuperciilor le taiem cubulete. Punem intr-o tigaie untul si 1/2 lingura ulei si calim coditele taiate cuburi impreuna cu sunca taiata marunt, le calim pana nu mai ramane zeama de la ciuperci si punem sare si piper dupa gust. Cand este gata lasam la racit. Dupa ce s-a racit adaugam patrunjelul tocat marunt si cascavalul ras fin, amestecam compozitia si umplem ciupercile cu ea.

Intr-o farfurie punem pesmetul, iar pe o alta farfurie faina.Oul il batem cu sare.

Ciupercile umplute le dam prin ou, faina, ou si pesmet si le prajim in ulei incins pana devin aurii.

Ciupercile se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi surplusul de ulei.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

Ciuperci umplute pane-0
Ciuperci umplute pane-1
Ciuperci umplute pane-2
Ciuperci umplute pane-3
Ciuperci umplute pane-4
Ciuperci umplute pane-5
Ciuperci umplute pane-6
Ciuperci umplute pane-7

COMENTARII (16)

Bunica 1

02.04.2013, 20:51

Imi plac ciupercile!

Rocsi 1

02.04.2013, 21:21

SUper super!

Aurelia 07_07 1

02.04.2013, 22:44

Bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04