Ciuperci umplute pane

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2013 | 33001 vizualizari

 

Vazusem retea aceasta la Julie si am zis ca trebuie sa o incerc, bineinteles modificata putin :D

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci
  • pate
  • 2 oua
  • faina
  • malai
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute pane:

1. Ciupercile se spala bine se curata de codite si se pun in apa clocotita cu sare timp de 5 minute. Se scot si se lasa la scurs cu palariile in jos.

2. Ouale se bat bine cu sare si piper.

3. Ciupercile bine scurse se umplu cu pate (http://www.bucataras.ro/retete/pate-de-pui-cu-ciuperci-44469.html), se tavalesc bine prin faina, ou, faina, ou si apoi prin malai.

4. Se prajesc bine in ulei incin si se scot pe un servetel absorbant.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute pane" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci pane