Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Curatam ciupercile de codite si le punem intr-un vas cu apa si le vom opari 5 min.
Ceapa tocata marunt se caleste in ulei,adaugam ardeii taiati marunt si coditele de la ciuperci taiate si ele marunt.
Adaugam orezul care a fost spalat si scurs.Se calesc bine pana cand scade toata zeama lasat de legume.Asezonam cu sare si piper
Adaugam cateva fire de patrunjel verde tocat.
Ciupercile care s-au oparit se scurg bine.
Umplem ciupercile cu aceasta compozitie,le asezam intr-un vas termorezistent in care am pus bulionul.
Acoperim vasul si dam la cuptor 20 min.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult