Ciupercute la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri de legume, 19 Mar 2021 | 2222 vizualizari

 

Imi plac ciupercile, imi place parmezanul, baconul si ceapa verde, asa ca le-am adunat impreuna ''la masa''

 

INGREDIENTE

  • 18 ciupercute champignon ( mai micute, mi-au incaput intr-o forma de silicon cu diametrul de 20 cm )
  • 80 g bacon
  • 1 legatura de ceapa
  • parmezan taiat cubulete mici
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute la cuptor:

Am curatat ceapa verde si am taiat-o marunt. Intr-un tuciulet am pus 1 lingura ulei, am adaugat baconul taiat marunt, l-am calit cca 5-6 min, apoi am adaugat si ceapa verde si un pic de piper, am lasat la calit cca 10 min. Apoi am scos amestecul cu ajutorul unui spumar, sa se scurga surplusul de grasime. Peste amestecul de ceapa si bacon am pus cubuletele de parmezan si am amestecat bine. Palariile de ciupercute le-am curata si le-am asezat in forma de silicon am stropit cu ulei d emasline apoi le-am umplut cu amestecul de mai sus. Am baga forma la cuptor pentru cca 20 min. Sincer la cat de mult imi plac le-am mancat mai mult de jumate dintr-o rasuflare, ca o calica....

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mirela0911 1

21.03.2021, 19:56

Maine fac si eu ca tare bune-s!

dantes 1

22.03.2021, 10:34

Gustoase!

Panacris 1

22.03.2021, 19:47

Pfff! Norocul meu că n-am ciupercuțe , că iar porneam butoanele!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor