Ciupercute si rosii umplute

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 28 Mai 2010 | 3361 vizualizari

 

Sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 15 ciuperci proaspete mai mari
  • 5 rosii
  • 1 piept de pui dezosat
  • 3 fire ceapa verde
  • ulei
  • patrunjel verde
  • cascaval ras
  • 1 ou
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute si rosii umplute:

Ciupercile se decojesc de pielita,li se scot coditele si se spala.

rosiile li se scot cotorul si se scobesc,dar nu prea tare.

pieptul de pui se pune si se fierbe.

cand pieptul de pui e fiert,se lasa sa se racoreasca apoi se toaca marunt.

cozile de ciuperci se fierb si ele circa 10 min ,apoi se taie cubulete mici.

ceapa se curata,se spala si se taie rondele.

patrunjelul se spala,se taie cozile apoi se toaca.

pieptul de pui se amesteca cu coditele de ciuperci,ceapa ,patrunjelul verde,ou,vegeta,piper si putin ulei.

se amesteca bine de tot toate ingredientele.

cu aceast amestec se umplu rosiile si ciupercile.

se pun intr-o tava pe hartie de copt,se pune cascaval ras pe deasupra si se dau la cuptor 20.min

dupa ce sunt gata ,se scot si se servesc.

POFTA BUNA.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute si rosii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Rocsi 1

29.05.2010, 19:58

janet eu nu mananc ca nu imi plac ciupercile proaspete dar cei care au mancat au zis k sunt tare bune...ela nu e k sunt zgarcita k eu dupa mine dau tot,dar ma gandesc la dieta ta

Bunica 1

29.05.2010, 21:49

Lasa nu te mai gandi la dieta elei, ca si nutritionista recomanda ciuperci, dar ...fripte cu sare. Ale tale sunt super!

Rocsi 1

30.05.2010, 11:06

multumesc bunica...pai tin la dieta elei k tot se plange k e plinuta si am zis sa o ajut putin

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pleurotus pane cu cascaval