Clafoutis cu struguri

de Bya Ralu in Dulciuri, 26 Aug 2014 | 3663 vizualizari

 

am facut reteta gabytzei care e excelenta(ca tot ce face ea bineinteles :)) )

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 lingura ulei
  • 50 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150 ml apa
  • 200 g smantana
  • 90 g faina
  • un varf de cutit praf de copt cu sofran
  • esenta de vanilie si portocala
  • 250 g struguri
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu struguri:

Intr-un castron inalt se pun ouale,zaharul,uleiul si esentele si se amesteca bine cateva minute.
Se  adauga apa si smantana se amesteca bine dupa care se adauga faina si praful de copt,se mai amesteca 1 minut.
Se ung formele cu ulei,se aseaza struguri taiati in jumatate,iar deasupra se pune compozitia de mai sus.
Se da la cuptor la foc mediu cam 30-40 minute pana cand prinde culoare si incepe sa se desprinda de peretii formei.
Se verifica cu o scobitoare.
Se serveste cald.

TIPS-URI

1

se poate face cu orice tip de fructe

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu struguri" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert clafoutis cu cirese