Clafoutis cu visine

de Maria68 in Dulciuri, 17 Iun 2012 | 5552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600g visine
  • 90g faina
  • 100g zahar pudra
  • 2 oua
  • 250 ml lapte
  • 60 ml smantana
  • 50g unt topit
  • 2 pliculete zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu visine:

Pregatim vasul de copt, pe care il  ungem cu putin unt si tapetam cu un pic de faina. Dupa care asezam visinele (fara samburi). 
Faina si ouale se mixeaza, adaugand treptat cele doua tipuri de zahar. Se amesteca putin, dupa care adaugam treptat laptele, smantana si untul topit. Se amesteca bine pana se obtine un aluat ca pentru clatite.
Acest aluat il turnam peste visinele din vas. 
Se da vasul la cuptor pentru cca. 50 de minute, sau in functie de cuptorul fiecaruia.
De preferinta se serveste calduta, dar se poate lasa si la racit, dupa care se pudreaza cu zahar pudra vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu visine" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu lamaie si fructe de padure