Clafoutis cu visine

de Criss in Prajituri, 28 Aug 2014 | 3174 vizualizari

 

Sezonul visinelor s-a cam incheiat, dar nu e nicio problema. Mi-am facut provizii serioase si am cateva caserole in congelator. :) Sunt sigura ca si voi v-ati facut provizii mai ales daca va plac la fel de mult ca si mie prajiturile cu visine.

 

INGREDIENTE

  • 500 g visine
  • 3 oua
  • 100 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 200 ml lapte
  • 50 ml frisca
  • 130 g faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu visine:

Se mixeaza ouale cu zaharul si vanilia, pana se spumeaza si isi dubleaza volumul. Se adauga faina, laptele si frisca si se mixeaza in continuare. Se toarna tot amestecul intr-o tava termorezistenta unsa cu unt . Se pun fructele si se da tava in cuptorul preincalzit. Se coace prajitura 30 minute, dupa care se lasa sa se raceasca si se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Criss 1

29.08.2014, 05:46

dantes 1

29.08.2014, 09:18

Simplu si bun

Rocsi 1

29.08.2014, 21:11

Ce bine arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu visine si banane