Clafoutis cu visine si caise

de mirela0911 in Prajituri, 4 Noi 2012 | 2855 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2/3 cup zahar
  • 1/4 cup faina
  • 1 cup lapte
  • 1 zahar vanilat
  • 1 cup visine fara samburi
  • 6 caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu visine si caise:

Se incalzeste cuptorul la 190 de grade.

Visinele se curata de samburi si se lasa sa se scurga. Caisele se spala si se taie cubuleme mici. Se lasa deoparte.

Ouale, zaharul si zaharul vanilat se mixeaza bine pana se topeste zaharul. Se adauga laptele si faina si se mixeaza timp de 30 de secunde.

Intr-o forma de tarta unsa cu unt se aseaza pe fundul acesteia visinele si caisele. Se toarna compozitia peste fructe si se da la cuptor pt cca 40-45 de minute. 

Se serveste rece. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu visine si caise" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu visine si banane