Clafoutis cu visine si caise

de mirela0911 in Prajituri, 4 Noi 2012 | 1113 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2/3 cup zahar
  • 1/4 cup faina
  • 1 cup lapte
  • 1 zahar vanilat
  • 1 cup visine fara samburi
  • 6 caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu visine si caise:

Se incalzeste cuptorul la 190 de grade.

Visinele se curata de samburi si se lasa sa se scurga. Caisele se spala si se taie cubuleme mici. Se lasa deoparte.

Ouale, zaharul si zaharul vanilat se mixeaza bine pana se topeste zaharul. Se adauga laptele si faina si se mixeaza timp de 30 de secunde.

Intr-o forma de tarta unsa cu unt se aseaza pe fundul acesteia visinele si caisele. Se toarna compozitia peste fructe si se da la cuptor pt cca 40-45 de minute. 

Se serveste rece. Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Clafoutis cu visine si caise 186410
retete culinare - Clafoutis cu visine si caise 186411
retete culinare - Clafoutis cu visine si caise 186412
retete culinare - Clafoutis cu visine si caise 186413
retete culinare - Clafoutis cu visine si caise 186414
retete culinare - Clafoutis cu visine si caise 186415

COMENTARII (26)

mirela0911 1

06.11.2012, 22:24

Va multumesc tuturor!

gaby_gabytza 1

21.11.2012, 10:35

MOKUSKA 1

19.05.2014, 14:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21