Clafoutis cu zmeura

de Bya Ralu in Prajituri, 25 Iul 2013 | 5273 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g zmeura
  • 75 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 130 g faina
  • 200 ml lapte
  • ulei pt uns
  • 3 oua
  • esenta de lamaie si vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu zmeura:

Se unge o forma de silicon cu ulei.Se pune jumatate de cantitate de zmeura iar cealalta se pastreaza,se pune deasupra.

Intr-un castron se amesteca ouale cu zaharul,am pus si zeama lasata de zmeura,punem faina si laptele putin cate putin.Se adauga si esentele.

Se toarna rezultatul in forma de silicon,iar deasupra punem zmeura ramasa.

Se da la cuptor pentru 20-25 minute.

Se serveste rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu zmeura