Clafoutis sarat la slow cooker Crock Pot

de Panacris in Slow Cooker, 31 Oct 2020 | 2915 vizualizari

 

Un aperitiv, rapid și la îndemâna oricui! 😉
Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • Praz partea verde 1 bucată,
  • Ardei kapia 1 bucată,
  • Capere marinate 2 linguri,
  • Mozarella cca. 250 g,
  • Unt cca. 50 g,
  • Sare de mare 1 linguriță,
  • Făină 100 g,
  • Ouă 2 bucăți,
  • Lapte cca. 250 ml,
  • Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
  • Pudră de usturoi 1 lingură.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis sarat la slow cooker Crock Pot:

În vasul ceramic al aparatului de gătit slow cooker Crock Pot, se pune o foaie de pergament, ce se unge cu unt topit, apoi se adaugă prazul, ardeiul kapia, curățat și feliat subțire, caperele marinate și mozarella tocată mărunt.

Se setează aparatul CrockPot pe modulul HIGH, pentru 30 de minute și se laă la gătit acoperit.

Între timp se pregătește aluatul de bază. Făina, sarea piper-ul, laptele, ouăle și pudra de usturoi se amestecă energic până ce se înglobează toate ingredientele.

Aluatul trebuie să fie un pic mai grosuț decât cel al clătitelor. Acesta se toarnă peste vegetalele gătite împreună cu mozarella și se lasă la gătit, acoperit pentru circa 60 de minute pe modul HIGH.

Se servește cald ca atare!

 

Spor și poftă bună! 😉

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis sarat la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L