Clatite

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 11 Mar 2010 | 4464 vizualizari

COMENTARII (9)

ionela2682 1

11.03.2010, 20:35

ce frumos le-ai inpodobit!

nadina73 1

11.03.2010, 22:07

bravo ,frumos vad ca ti sa facut pofta,haide ca mai am tort de clatite.
Am zis de glazura eu am facut-o de post dar e minunata daca vrei sa pui glazura pe ceva si chir pe clatite din ciocolata cu lapte(de care ai)putin unt si samntana sau frisca lichida si se topesc pe soba putin la foc mic ,e o glazura super buna incerc-o cu incredere

nadina73 1

11.03.2010, 22:09

Uite hai sa-ti scriu mai exact pt o prajitura de exemplu iti trebuie 250 ciocolata,70g unt
130 ml samnatansa sau frisca si eventual daca iti place putina seanta de rom,se pun la foc mic pana se topesc toate apoi o lasi sa se racesca dupa care o pui pe prajiturica sau caltite sau.............ma rog ce vrei tu

Teo 1

11.03.2010, 22:24

reusita clatita, eu as umplecu gem de gutui, e parfumat , e mai gros , nu curge!

dicarmencitta1957 1

11.03.2010, 22:53

Mmm ce bunatate.

Dana Cristea - pusikmea 1

12.03.2010, 11:06

ms ionela

Dana Cristea - pusikmea 1

12.03.2010, 11:07

nadina iti multumesc frumos, de felul meu nu-mi place ciocolata, dar mi-a placut f mult cum arata glazura ta

Dana Cristea - pusikmea 1

12.03.2010, 11:07

ms teo, mmm buna cu gem de gutui, eu am umplut-o cu branzik

Dana Cristea - pusikmea 1

12.03.2010, 11:08

ms carmencitta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Sumegi