Clatite banatene

de symonik in Dulciuri, 22 Iun 2009 | 5471 vizualizari

 

Sunt bestiale!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 300-400 gr faina
  • 750 ml lapte
  • 150 ml bere
  • 100 gr zahar
  • un praf sare
  • 150 ml ulei
umplutura
  • 500 gr branza dulce proaspata
  • 300 gr zahar
  • 4 oua
  • 2 plicuri budinca de vanilie
  • 500 ml lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite banatene:

Se prepara aluatul de clatite si se prajesc clatitele.

Se prepara si budinca conform instructiunilor de pe plic.

Branza se amesteca cu galbenusurile si 100 gr zahar si albusurile se bat spuma cu restul de zahar.

 Clatitele se umplu cu branza si se impacheteaza in 4 si se aseaza intr-o tava,dupa care se se acopera cu budinca de vanilie si la final se toarna albusurile batute spuma si se da la cuptor pt 10-15 minute.

Pofta Buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite banatene" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Clătite bănăţene