Clatite banatene

de symonik in Dulciuri, 22 Iun 2009 | 2303 vizualizari

 

Sunt bestiale!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 300-400 gr faina
  • 750 ml lapte
  • 150 ml bere
  • 100 gr zahar
  • un praf sare
  • 150 ml ulei
umplutura
  • 500 gr branza dulce proaspata
  • 300 gr zahar
  • 4 oua
  • 2 plicuri budinca de vanilie
  • 500 ml lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite banatene:

Se prepara aluatul de clatite si se prajesc clatitele.

Se prepara si budinca conform instructiunilor de pe plic.

Branza se amesteca cu galbenusurile si 100 gr zahar si albusurile se bat spuma cu restul de zahar.

 Clatitele se umplu cu branza si se impacheteaza in 4 si se aseaza intr-o tava,dupa care se se acopera cu budinca de vanilie si la final se toarna albusurile batute spuma si se da la cuptor pt 10-15 minute.

Pofta Buna.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Clatite banatene-0
Clatite banatene-1
Clatite banatene-2
Clatite banatene-3

COMENTARII (23)

Ina 1

12.07.2013, 15:58

La multi ani!

epurasha2bb 1

12.07.2013, 22:26

la multi ani!

Bunica 1

12.07.2014, 11:10

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04