Clatite banatene

de Oana in Prajituri, 10 Apr 2011 | 11236 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • clatite
  • 500 g branza de vaci
  • o mana de stafide inmuiate in esenta de rom
  • 200 g smantana
  • 3 oua
  • 6 linguri zahar brun
  • un pliculet zahar vanilat cu rom
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite banatene:

Clatitele gata facute se umplu cu un amestec din branza de vaci si stafide inmuiate in esenta de rom. Se unge un vas de iena cu unt, se aseaza clatitele umplute, deasupra se toarna un amestec din galbenusuri, smantana si 3 linguri de zahar brun. Se presara fasii subtiri de unt, apoi se aseaza bezeaua formata din albusurile batute spuma cu restul de zahar (3 linguri).

Se pune vasul de iena in cuptor, lasand usa putin deschisa. Cand se incheaga bine sosul de galbenusuri si cand bezeua este putin rumenita se stinge focul. Se servesc calde, o nebunie!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite banatene" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ciocolata