Clatite pufoase reteta cu bacon si ciuperci

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2012 | 9445 vizualizari

 

Clatite pufoase reteta
Mi se cere pentru micul dejun(care de multe ori e pe la pranz pentru unii membri ai familiei), ceva mai copios si m-am gandit sa combin ouale cu ciupercile si baconu altfel.

 

INGREDIENTE

  • Clatite pufoase reteta
  • Pentru clatite:
  • 2 oua
  • 200 mL lapte
  • faina
  • sare
  • putin praf de copt
  • Pentru umplutura:
  • 1 bucata bacon
  • 1 cutie conserva de ciuperci(350g)
  • 1 ceapa
  • patrunjel tocat
  • piper
  • Pesmet
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite pufoase reteta cu bacon si ciuperci:

Clatite pufoase reteta

Am inceput cu umplutura:baconul l-am taiat cubulete, ciupercile le-am scurs si le-am tocat mai marunt, apoi am tocat ceapa si am pus-o la inabusit in ulei si putina apa.

Cand s-a patruns ceapa am adaugat baconul, apoi ciupercile. Am acoperit si le-am lasat la prajit cateva minute(cam 10), apoi am condimentat, am pus patrunjel tocat si le-am pus intr-o sita la scurs.

Pentru clatite, am batut ouale cu putina sare, am pus laptele si faina cu praful de copt. 

Am incins tigaia teflonata apoi am prajit pe ambele parti. Au iesit 8 clatite pufoase. Am mai oprit putin din compozitia de clatite pentu partea finala.

Dupa ce s-a scurs surplusul de ulei de la bacon si ciuperci am intins cate 3 linguri din acestea pe clatite, am rulat introducand putin marginile in interior, am trecut prin compozitia oprita de la clatite, apoi prin pesmet si am prajit intorcand pe toate partile.

Am servit fiecare membru al familiei cu cate doua clatite.

 

TIPS-URI

1

se pot servi cu mozzarella, sau cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite pufoase reteta cu bacon si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf