Clatite cu banane

de Dana Cristea - pusikmea in Dulciuri, 20 Iun 2010 | 16995 vizualizari

 

in tineretea mea mancam clatite cu banane la un restaurant, mi-am adus aminte si le-am pus in practica.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • 2 linguri de ulei
  • faina 
  • apa
  • banane
  • sirop de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu banane:

Frecam ouale intregi cu zaharul,pana se topeste.

Adaugam apoi sarea, esenta de vanile si cea de rom si 2 linguri de ulei .

Punem faina, omogenizam bine compozitia, dupa care adaugam apa, pana ajungem la consistenta dorita.

Punem tigaia la incins si cu ajutorul unui polonic turnam compozitia si rasucim tigaia pana se intinde pe toata suprafata.

Le coacem pe ambele parti pana devin aurii.

Rulam clatitele, in interiorul carora am pus banane, stopim cu sirop de ciocolata si gata desertul.

TIPS-URI

1

se pot servi si cu frisca

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (63)

mihaelar63 1

28.06.2010, 00:26

in tineretea ta ....oricum daca s-ar putea da mai multe furculite , ti-as da si as veni cu toate la clatite cu banane direct la favorite merge si sa fii iubita

bettyC 1

17.03.2011, 11:16

ryta 1

22.02.2014, 19:28

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu piscoturi, crema de vanilie si banane