Clatite cu bere

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2013 | 5361 vizualizari

 

O reteta pentru persoanele care nu mananca dulce!!

 

INGREDIENTE

  • 350g faina
  • 400ml lapte
  • 400ml bere
  • 3oua
  • 2linguri ulei
  • sare

Umplutura

  • 100g jambon
  • 100g branza de capra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu bere:

Intr-un castron facem aluatul de clatite din toate ingredientele apoi lasam sa se odihneasca 5min,dupa care facem clatitele.

Pentru umplutura punem in tigaie jambonul taiat cubulete cu 1lingura de ulei(daca jambonul are grasime nu mai punem ulei)si-l calim, nu prea tare,adaugam branza taiata cubulete mici si cateva fire de patrunjel.

Pe jumatate de clatita punem umplutura,acoperim si servim alaturi cu un pahar cu bere.

TIPS-URI

1

Toate retetele de clatite se pot transforma in clatite de post,eliminand ouale si laptele,inlocuind cu apa,apa minerala,sifon,ce aveti prin casa si putin ulei

2

umplutura se poate improviza,fie fructe,fie legume sau ciuperci

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

laura_n 1

28.03.2013, 13:56

bestialee, ce "pofticioase" sunt

Bya Ralu 1

29.03.2013, 17:02

bune

ralu_ca 1

07.11.2014, 09:13

excelente

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Boccelute de clatite cu piept de pui