Clatite cu bere

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2013 | 1957 vizualizari

 

O reteta pentru persoanele care nu mananca dulce!!

 

INGREDIENTE

  • 350g faina
  • 400ml lapte
  • 400ml bere
  • 3oua
  • 2linguri ulei
  • sare

Umplutura

  • 100g jambon
  • 100g branza de capra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu bere:

Intr-un castron facem aluatul de clatite din toate ingredientele apoi lasam sa se odihneasca 5min,dupa care facem clatitele.

Pentru umplutura punem in tigaie jambonul taiat cubulete cu 1lingura de ulei(daca jambonul are grasime nu mai punem ulei)si-l calim, nu prea tare,adaugam branza taiata cubulete mici si cateva fire de patrunjel.

Pe jumatate de clatita punem umplutura,acoperim si servim alaturi cu un pahar cu bere.

 

TIPS-URI

1

Toate retetele de clatite se pot transforma in clatite de post,eliminand ouale si laptele,inlocuind cu apa,apa minerala,sifon,ce aveti prin casa si putin ulei

2

umplutura se poate improviza,fie fructe,fie legume sau ciuperci

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Clatite cu bere 214679
retete culinare - Clatite cu bere 214680
retete culinare - Clatite cu bere 214681
retete culinare - Clatite cu bere 214682
retete culinare - Clatite cu bere 214683
retete culinare - Clatite cu bere 214684
retete culinare - Clatite cu bere 214685
retete culinare - Clatite cu bere 214686

COMENTARII (13)

laura_n 1

28.03.2013, 13:56

bestialee, ce "pofticioase" sunt

Bya Ralu 1

29.03.2013, 17:02

bune

ralu_ca 1

07.11.2014, 09:13

excelente

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25