Clatite cu branza, cascaval si nutella

de marieta in Dulciuri, 12 Aug 2011 | 1799 vizualizari

 

Clatitele cu branza, cascaval si nutella le-am facut intr-o seara la cina

 

INGREDIENTE

  • 3oua,
  • 1 cana lapte,
  • 2 cani apa minerala,
  • 1 lingurita rasa de sare,
  • o jumatate lingurita bicarbonat de sodiu,
  • 2 linguri de ulei,
  • faina alba.
  • 100 gr telemea de oaie,
  • 100 gr cascaval,rase pe razatoarea cu ochiuri mari.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza, cascaval si nutella:

Se bat oaule cu sarea, bicarbonatul, laptele, apa minerala, apoi se adauga faina pana se face un aluat ca o smantana subtire. Se lasa sa se odihneasca 30 de minute.

Se prajesc clatite in tigaia unsa cu ulei. Eu le-am prajit la doua tigai si in una am facut clatitele cu branza,asa: am turnat aluatul in tigaia unsa cu ulei si cand s-a prajit pe o parte am intors-o si pe jumatatea suprafetei am pus telemeaua amestecata cu cascavalul. Am pliat clatita peste branza, prajind-o pe ambele parti. Jumatate de clatite le-am facut cu branza si cascaval, jumatate le-am uns cu nutella cand au fost gata.

 

RETETA IN IMAGINI

Clatite cu branza, cascaval si nutella-0
Clatite cu branza, cascaval si nutella-1
Clatite cu branza, cascaval si nutella-2
Clatite cu branza, cascaval si nutella-3
Clatite cu branza, cascaval si nutella-4
Clatite cu branza, cascaval si nutella-5

COMENTARII (14)

lilik 1

14.08.2011, 13:42

vergi 1

14.08.2011, 18:24

ce-mi plac clatitele dar,de ce se pune bicarbonat in aluat?

marieta 1

14.08.2011, 20:39

eu pun bicarbonat pentru a fi mai pufoase!!nu se pune mult ci doar numai un varf de cutit!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20