Clatite cu branza de vaci la cuptor

de MIUTA in Dulciuri, 28 Iul 2011 | 5949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 500 ml lapte
  • faina alba de grau
  • 1/2 praf de copt
  • coaja de lamaie
  • 3 linguri suc de lamaie
  • 1 esenta de vanilie
  • sare
  • 300 g branza de vaci
  • 4 plicuri zahar vanilat
  • 50 g zahar tos
  • 100 g stafide
  • 500 ml iaurt
  • 200 ml smantana
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu branza de vaci la cuptor:

Se fac clatitele din 3 oua, lapte, praful de copt stins in sucul de lamaie, coaja de lamaie, esenta de vanilie, putina sare si faina atat cat sa fie un aluat de consistenta unei smantani groase. Se fac clatitele si se lasa intr-o farfurie pana pregatim crema si sosul.

Se amesteca branza de vaci cu zaharul tos, zaharul vanilat, 2 oua si stafidele. Cu aceasta compozitie se umplu clatitele si se aseaza intr-un vas de yena.

Se amesteca smantana, iaurtul si 3 oua. Se adauga un praf de sare si se bate cateva minute cu un tel. Se toarna peste clatitele asezate in vasul yena si se da la cuptor pana se rumenesc frumos.

Se pot servi cu sirop de visine sau cu diferite toppinguri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu branza de vaci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pancakes (clatite americane) cu sos de ciocolata...